Matematik

bestem integral

01. marts 2009 af CJN (Slettet)

Bestem ∫(1/x+4x)dx, x>0

Hvad gør jeg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2009 af mathon

∫(1/x)dx + ∫4x*dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2009 af mathon

∫(1/x)dx + ∫4x*dx = ln(x) + 2x2 + k

da x > 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

NB! ∫(1 / x)dx = ln|x|


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2009 af mathon

|x| = x for x>0


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

Tak for belæringen, men bemærkningen er ment som et varsko til CJN.


Skriv et svar til: bestem integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.