Matematik

bestemt integrale uden hjælpemidler

02. marts 2009 af hot-hay (Slettet)

Godaften

nogle der lige kunne give en hånd med denne opgave?

∫ (1+sqrt(x))^2dx med grænserne b=1 og a=0

Bliver lidt i tvivl med den parentes uden om, og så at det hele er opløftet i anden.....

Vh. Helene


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

gang den ud så får du 1 + 2*x½ +x, så kan du tage dem en for en


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2009 af mathon

(1+√(x))2 = 1+2√(x) + x

01∫(1+√(x))2dx = 01∫(1 + 2√(x) + x)dx

...........

∫√(x)dx = (2/3)x√(x)


Skriv et svar til: bestemt integrale uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.