Matematik

Rumgeometri

03. marts 2009 af julle1991 (Slettet)

Hej!

Jeg har fået en opgave, hvor jeg skal finde en længde af en pind i rummet. Den går fra punktet A og står vinkelret på planen f.

A kender jeg til (30; 2,75; 15)

Ligningen for planen f kender jeg til:
36y-5088+5z=0

Endeligt ved jeg, at pinden følger ligningen med parameterfremstillingen:
x=30
y=2,75+900t
z=15+125t

hvor tεR (tror det er det symbol...
 

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at finde længden af pinden? Eller i det mindste skrive, hvad jeg skal gøre..


Skriv et svar til: Rumgeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.