Matematik

Funktion

03. marts 2009 af jepski132 (Slettet)

Hey jeg sidder virkelig i porblemer skal have løst opgaven:

f(x) = a*b^x

Bestem a & b når f(2)=3 og f(5)=24


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2009 af Dynin (Slettet)

Du har

(i) 3=ab2

(ii) 24=ab5

(ii)/(i) giver ... hvoraf du kan finde b

Derefter bestemmer du a ved at indsætte i (i) [ eller (ii)] .............


Svar #2
03. marts 2009 af jepski132 (Slettet)

Skønt tak :D !


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.