Matematik
Matematik-meget lille opg.
28. april 2003 af
SP anonym (Slettet)
EN funktion f er bestemt ved:
f(x)= 3 + 2/x-1
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i P (2,f(2))
Man skal finde f´, giver det:
X-1-2*1/(x-1)^2??
Svar meget hurtigt.
Mange knus Frida
f(x)= 3 + 2/x-1
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i P (2,f(2))
Man skal finde f´, giver det:
X-1-2*1/(x-1)^2??
Svar meget hurtigt.
Mange knus Frida
Svar #2
29. april 2003 af SP anonym (Slettet)
Til Frida-Sofia.
Det ser rimeligt ud, bortset fra at (x-1) falder bort, da diff.kvotienten af 2 er 0.
Mvh. Sigmund
Det ser rimeligt ud, bortset fra at (x-1) falder bort, da diff.kvotienten af 2 er 0.
Mvh. Sigmund
Svar #3
29. april 2003 af SP anonym (Slettet)
hvad kommer den så til at hedde og når jeg skal bestemme en ligning for tangenten til grafen for f i P (2,f(2)) ???
PLEASE hjælp!
PLEASE hjælp!
Svar #4
29. april 2003 af SP anonym (Slettet)
Du sætter ind i ligningen for en ret linje: y=f(x0)+f'(x0)*(x-x0).
f'(x0) beregnes ud fra forskriften for f'(x). x0 er her 2.
Mvh. Sigmund
f'(x0) beregnes ud fra forskriften for f'(x). x0 er her 2.
Mvh. Sigmund
Skriv et svar til: Matematik-meget lille opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
