Matematik

Løsning til ligning

04. marts 2009 af Abdu (Slettet)

Hej!

Hvordan løser jeg denne ligning:

f''(x) = 0

x^2 - 4x - 5 = 0

Hjælp, tak !


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2009 af Booklover (Slettet)

Hvis jeg indsætter den på min lommeregner via solve, får jeg resultaterne x = -1 eller x = 5 ...??


Svar #2
04. marts 2009 af Abdu (Slettet)

#1

Det ved jeg godt.

Men jeg vil helst have det udregnet i hånden.


Svar #3
04. marts 2009 af Abdu (Slettet)

Har løst den! :-)


Skriv et svar til: Løsning til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.