Matematik

Beviss areal af trekant.formel?!

04. marts 2009 af adml (Slettet)

 Jeg skal bevise, at T= 1/2 * a * b * sin(C)...

Lige nu er jeg fuldstændig lost.. Forhåbentlig er der nogen der kan hjælpe mig med, hvordan man beviser, at denne formel gør gældende.


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. marts 2009 af mathon

tegn en skitse

T = ½*ha*a

ha = b*sin(C)


Svar #2
04. marts 2009 af adml (Slettet)

 Mange tak for hjælpen.

Lige det jeg havde brug for :) Havde bare stirret mig fuldstændig blind på det


Skriv et svar til: Beviss areal af trekant.formel?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.