Kemi

Omregn mg pr. 2mL opløsning?

10. marts 2009 af svendsensmand (Slettet)

Jeg har fået stillet den vedhæftet opgave.

og i a'eren, skal jeg finde stofmængdekoncentrationen - hvordan gør jeg det?

hvis nogle vil hjælpe med b og c, er i velkommen :-)

Vedhæftet fil: smertestof.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2009 af cepta (Slettet)

mht opg a.

Find først n vha. n = m/M, brug derefter c = n/v


Svar #2
10. marts 2009 af svendsensmand (Slettet)

10g/247g/mol = 0.04g

har jeg så omregent 100mg pr 2mL omløsning korrekt?


Svar #3
10. marts 2009 af svendsensmand (Slettet)

derefter vil det så være 0.04 / 2 = c ?


Skriv et svar til: Omregn mg pr. 2mL opløsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.