Matematik

Projektion af vektorer i trekant

12. marts 2009 af hot-hay (Slettet)

Hejsa! Håber meget at der sidder nogen som kan hjælpe mig, jeg sidder fast i denne opgave...

I trekanten med hjørner i A(1,3), B(2,7), C(5,0) skal du bestemme koordinaternetil hjørnernes fodpunkter og længden af hjørnerne.

Det første jeg har gjort er at udregne vektorene: Vektor A= (3 -7) vektor B=(1 -4) Vektor C=(4 -3)

Hvordan kommer jeg nu videre, tror måske jeg skal bruge formlen for projektion af en vektor, men kan ikke få det til at give noget ordentligt.

Please hjælp mig!!!


Skriv et svar til: Projektion af vektorer i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.