Fysik

Arbejde i fysik ?

12. marts 2009 af Daniellax (Slettet)

Spørgsmål:

find det arbejde, som gnidningskraften udfører på kassen når man slæber den 3,4 m hen ad gulvet.
Gnidningskraften er i dette tilfælde udregnet til 58,92 N

Jeg ville blive rigtig glad hvis der kunne følge en kort forklaring med til hvorfor man gør sådan og sådan for det ville hjælpe mig utrolig meget til de videre opgaver med emnet: arbejde i fysik.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv et forslag?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2009 af Mickey4 (Slettet)

A=F*Δs=58,92 N*3,4 m=200,328 J

Ikke så meget at forklare :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2009 af mathon

A = F*s = F*s*cos(V)
her er V = 180°

A = cos(180°) *F*s = (-1)*(58,92 N)*(3,4 m)


Skriv et svar til: Arbejde i fysik ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.