Fysik

opgave

18. marts 2009 af baseball (Slettet)

gennem en maskine løber en strøm I på 0,5 A. spændingsfaldet U er 220 V

hvad er maskines modstand R:

U=R*I = R=U/I = R=220/0,5=440Ω

hvad er maskines effekt P:

P=U*I = P=220*0,5=110W (watt)

hvor meget energi E bruger maskinen på 1 time (i joule og i kWh)

E=U*I*t

hvordan beregner jeg den i joule og i kWh????

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af Jerslev

#0: Joule fås ved indsættelse i SI-enheder.

1 kWh = 1000Wh = 1000 J/s * h = 1000J/s * 3600s = 3.600.000 J. = 3,6MJ

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2009 af Rousfv (Slettet)

1 kWh = 3600000 joule


Svar #3
18. marts 2009 af baseball (Slettet)

hvordan vil min lignign så komme til at se ud.

ser det andet rigtigt ud jeg har lavet

altså for tid t sætter jeg 1 ind men hvad så


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.