Matematik

Matematik 2008 dec

19. marts 2009 af droob (Slettet)

Hej .. er der nogle herinde som kan hjælpe mig lidt med et eksamens sæt?

det drejer sig om disse spørgsmål.

 Opgave 13
En kasse uden låg skal kunne rumme 125. Kassens bredde (målt i dm) er x, og
kassens længde (målt i dm) er 2 x .
a) Bestem kassens højde udtrykt ved x, og bestem kassens overflade udtrykt ved x.

opgave 14
En funktion f er bestemt ved
f(x)=x^2 10x+30.
Grafen for f , koordinatakserne og linjen med ligningen afgrænser i første kvadrant
en punktmængde M, der har et areal.
x =10
a) Bestem arealet af M.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Hvad er du selv nået frem til?


Svar #2
19. marts 2009 af droob (Slettet)

Er rimelig lost.. nok pga. træthed og for mange timers forberedelse. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Prøv lige at skrive opgave 14 igen.. Der er nogle fejl. Hvad er det for en linje der er med til at afgrænse et areal. Jeg kan afsløre at du skal integrere her. Men start med at tegn de to grafer i et koordinatsystem.


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2009 af kieslich (Slettet)

opg 13.

volumen = højde * bredde * dybde = h * x * 2x = 125   Isoler h.

opg 14.

Integrer fra 0 til 10.


Skriv et svar til: Matematik 2008 dec

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.