Fysik

Bestemmelse af formfaktor

22. marts 2009 af hejmeddigkajj (Slettet)

Jeg skal bestemme en værdi for en basejumpers formfaktor.

Basejumperen har massen 79 kg., og hans tværsnitsareal vinkelret på bevægelsen er 0,45 m2. Luftens densitet er 1,2 kg/m3.

I opgaven står der en tabel over forløbet i basejumperens spring med tid og fart.

Jeg har fundet formlen: Fluft = ½ cw ρ A v2

Nogle der kan hjælpe mig med hvorfor jeg funder Fluft?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af peter lind

Nu skriver du alt for lidt om, hvad du har, så i det følgende er der en masse gæt.. Løs ligningen

Fluft = mdv/dt= ½ cw ρ A v2. Brug løsningen  sammen med regressionsanalyse af data  til at finde de i ligningen indgående parametre.


Skriv et svar til: Bestemmelse af formfaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.