Matematik

bestem integralet?

22. marts 2009 af Oziriz (Slettet)

Hej jeg sidder med en opgave og er fuldstændig blank, håber i kan hjælpe! Det er uden hjælpemidler.

Bestem integralet  ∫(2x-1)6


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

brug u=2x-1<=>du=2dx<=>dx=½du, så du får ½*∫u6du


Svar #2
22. marts 2009 af Oziriz (Slettet)

Mange tak for det :)


Skriv et svar til: bestem integralet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.