Matematik

matematik ligningsystem og reduktion Hjæælp !!

22. marts 2009 af Danniboys (Slettet)

Hey alle

har lige to små opgaver som jeg håber der er nogle der kan hjælpe med

er ikke lige så skarp hvad angår reducere eller ligninger

Reducere : (a+2b)^2 -a(a+4b)

mit bud ville nok være a^2+6b men er jo som sagt ikke så god til det , håber der er en der evt kan finde resultatet , og vedkomne må meget gerne også skrive evt udregninger med

2.opgave ser således ud

bestem løsningen til ligningssytemet , her er jeg virkelig væk

4x+5y=13   og x-y=1

igen håber jeg at der er nogle der vil skrive deres udregninger og resultat, håber det giver en bedre fortåelse

takker på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

(a+2b)^2 -a(a+4b) (=)

a^2+4b^2 +4ab -a^2-4ab (=)

4b^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

4x+5y=13 og x-y=1

x-y =1 (=)

y = x-1

4x+5(x-1)=13 (=)

4x+5x-5 =13 (=)

9x=18 (=)

x =18/9 =2


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

spørg endelig hvis du løber ind i probs undervejs


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2011 af IdaIhle (Slettet)

#3 Har du en forklaring? Hvorfor sletter du y, og lader 5 stå tilbage?


Skriv et svar til: matematik ligningsystem og reduktion Hjæælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.