Matematik

Matematik Matematik. + - * regneregler opg

23. marts 2009 af range ploox (Slettet)

Hej jeg har nogle opgaver som jeg ikke helt forstår, ville ikke bede om svaret men en grundig forklaring på hvordan man regner stykkerne i må godt skrive svaret med fx en mellem regning, men skal selv lave dem :D

-45-12-(-21)+(-5)

100*-34                                           

35*(-12)

I behøver ikke hjælpe med dem alle, men hvis i har tid er i meget velkommen.

Jeg mener regne reglerne er potenser,parenteser, gange og divider,plus og minus

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2009 af ibibib (Slettet)

-45-12-(-21)+(-5) = -45-12+21-5

100*-34 = - 100*34

35*(-12) = - 35*12


Skriv et svar til: Matematik Matematik. + - * regneregler opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.