Matematik

Ligning

23. marts 2009 af newbie (Slettet)

Jeg skal løse følgende ligning:

7,0 = k*23,352*2,30

v

7,0/2,30 = k*23,352

v

3,04 = k*23,352
 

Og så sidder jeg fast O: Eller skal jeg tage kvardratroden på begge sider? :/

takker~


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2009 af NejTilSvampe

3,04/23,35^2 = k


Svar #2
23. marts 2009 af newbie (Slettet)

thank yooou


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.