Matematik

hjælp til differentiable funktioner

24. marts 2009 af Maria1972 (Slettet)

har fået opg, det er ikke gennemgået, vi skal selv finde ud af det ;-( og jeg er gået i stå så HJÆLP sss

1. gør rede for begrebet differentiabilitet

2.gennemgå beviset for differentitation af kvardratrod x

3. for hvilke x er f(x) =kvardratrod x defineret

4. for hvilke x er f(x) =kvardratrod x differentiabel

5.gennemgå beviser for differentiation af et produkt af to differentiable funktioner

6.hvad er den geometriske betydning af differentialkvotenten

7. giv et eksempel på en funktion, som ikke er differentiabel
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2009 af mathon

du fik hjælp
i trådene
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=659618
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=659621


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2009 af Dynin (Slettet)

#0 som #1 skriver, har du fået svar på det meste

ad 7) En funktion der ikke er differentiabel (her gætter jeg på at den ikke må være diff. i noget punkt) .. betragt funktionen f defineret ved f(x)=0 hvis x rationel og f(x)=1 ellers ..


Skriv et svar til: hjælp til differentiable funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.