Fysik

hurtig svar: omskrivning af enheder

25. marts 2009 af 215 (Slettet)

 hvis man skal gøre g/(cm^3 ) til kg/m^3 skal man ik bare gange med 1000


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jo, du kan kontrollere ved at omskrive, sæt det på en brøkstreg og forkort


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

hvis du har 1 g/cm^3   så må du 1 kg/m^3


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2009 af Jerslev

#2: Nej!

1 g = 1/1000 kg, men 1cm^3 ≠ 1/1000 m^3

En m^3 = 100cm*100cm*100cm = 1000000cm^3 = 106cm3.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
25. marts 2009 af 215 (Slettet)

1 g/cm^3 svarer til 0,001 kg/m^3 ik ....


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2009 af Jerslev

#4: Jo.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #6
25. marts 2009 af 215 (Slettet)

 hmmm lyder lidt mærkeligt..... hvis tænker det som densitet


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

sorry sad og sov...


Svar #8
25. marts 2009 af 215 (Slettet)

 så der her kan ikke passe 10^3 kg / m3 = 1 g / cm3


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

ak nej :(


Svar #10
25. marts 2009 af 215 (Slettet)

 af en eller grund har det svært at forstå det lige nu.... kan i ikke lige hjælpe lidt ...

kender gram = 48,8 g
ml= 50,5


skal have det gjort om til kg/m^3


Brugbart svar (1)

Svar #11
27. marts 2009 af mathon

1 g/cm3 = 1 kg/dm3 = 1000 kg/m3 = 1 ton/m3


Skriv et svar til: hurtig svar: omskrivning af enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.