Matematik

Sinusrelation. Hvad gør jeg galt?

30. marts 2009 af KoldKaelling (Slettet)

Hej. Jeg sidder med en opgave, hvor jeg skal finde b og c. De tre vinkler og a har jeg.

A = 13,5º C = 38,1º B= 128,4º (har jeg selv fundet) a= 1,6

Så vil jeg finde b.

SinA/a = SinB/b <=> Sin13,5º/1,6 = Sin128,4º/b <=> b × Sin13,5º = 1,6 × Sin128,4º <=> b = 1,6 × Sin128,4º / Sin13,5º = ?

Jeg får det til at være 0,784874, hvilket ikke kan passe da b er den længste side.

Jeg vil virkelig sætte pris på hvis der er nogen der muligvis kan gennemskue hvad jeg har gjort galt, tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af stefan91 (Slettet)

jeg for den til 5,37

har sat min lommeregner til at regne i Degree

og du har sat den til at regne i radian


Svar #2
30. marts 2009 af KoldKaelling (Slettet)

Nååå - kan du muligvis fortælle mig hvordan den kommer til at regne i Degree. ?

Jeg er ikke så handy med den store lommeregner.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

mode, angle, degree :)

fpr den også til 5,37 :D


Svar #4
30. marts 2009 af KoldKaelling (Slettet)

Mange tak. :D


Skriv et svar til: Sinusrelation. Hvad gør jeg galt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.