Matematik

Hvad gør man her?

30. marts 2009 af Gymnasium-eller (Slettet)

Jeg har fået en opgave som lyder:

Beregn i den følgende retvinklede trekant de manglende stykker.

Vinklen A = 21,2 º og stykket a = 11.7.

Jeg kan bare ikke huske hvad der skal gøres. Kan nogen/en hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af velizabeth (Slettet)

der er 180 grader i en trekant, eftersom den er retvinklet skal den ene side være 90 grader, du har allerede en side der er 21,2 grader .

90 + 21,2 er 111,2. også finder du ud af hvor landt der er fra 111,2 til 180? så skal den sidste vinkel være det.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

brug herefter cosinus og sinus.

Sin A = a/c .


Skriv et svar til: Hvad gør man her?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.