Matematik

ligninger.

30. marts 2009 af glassgirl (Slettet)

er der nogen der kan hjælpe mig med de her ligninger?

a) 2,5*0,98^x =11

b) 1,2*2,3^x=0,5

c) o,4x-1,2=7,2+0,1x


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

2,5*0,98^x =11 (=)

11/2,5= 0,98^x (=)

ln(11/2,5)/ln(0,98) = x (=) 

x =-73,3369

prøv selv med resten  


Svar #2
30. marts 2009 af glassgirl (Slettet)

jeg kan ikke rigtig med den sidste :/

men tak


Skriv et svar til: ligninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.