Matematik

integration...

31. marts 2009 af mrsdarcy (Slettet)

 Hvordan findes satmfunktionen til det her?

Kan det passe at det er "integration ved substitution" man skal bruge?

f(x)=e^x*sinx


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

yes :)

∫exp(x)*sin(x) = exp(x)*(-cos(x)) -∫exp(x)*(-cos(x)) (=)

∫exp(x)*sin(x) =-exp(x)*cos(x)-(exp(x)*(-sin(x))-∫exp*(-sinx) (=)

2*∫exp(x)*sin(x)= -exp(x)*cos(x)+(exp(x)*(sin(x)) (=)

∫exp(x)*sin(x)= 1/2*(-exp(x)*cos(x)+(exp(x)*(sin(x)) )


Brugbart svar (2)

Svar #2
31. marts 2009 af mathon

partiel integration


Skriv et svar til: integration...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.