Fysik

effekt

31. marts 2009 af dumsen (Slettet)

nogle der kan hjælpe mig? ved ikke hvilken formel jeg skal bruge? 

strømstyrken i henriks søsters hårtørre er 5,4 A når den tilsluttes 230 V.

beregn hårtørrens effekt?

henriks søster benytter hårtøren i 5 min.

hvor meget ændergi omsætter den..


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af peter lind

Effekt = strømstyrke*spændning

Energi = effekt gange tid


Svar #2
31. marts 2009 af dumsen (Slettet)

Danke:D


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2009 af mathon

enheder:
W = V*A
W = J/s
1 min = 60 s


Skriv et svar til: effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.