Matematik

Hjælp! Funktioner

02. april 2009 af Cumano (Slettet)

Hej derude:) har siddet med to hammer trælse opgaver siden igår men jeg forstår det stadigt ikke!! Håber nogen lige kan hjælpe mig her.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=664945


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2009 af 0802oovad (Slettet)

haha... alle er i gang med Mat A eksamens sættet fra december 2008.

jeg fik det til k = 0  v  k = -32


Svar #2
02. april 2009 af Cumano (Slettet)

Hehe :) Jamen hvordan kommer du frem til det? Troede bare jeg kunne lave det på TI-interactiv men det kan sku ikk :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2009 af KME89 (Slettet)

Hej sidder i samme problem kan heller ikke forstå opgaven den ser sku umiddelbart simpel ud :(


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2009 af kieslich (Slettet)

Se billede. Vi navngiver graferne a,b,c,d og e fra oven. a: 1 skæring med x-aksen. b: to gange rører den x-aksen, c: forsæt selv. Vi ser at den eneste måde hvorpå der kan være præcis to skæringspunkter, er når det lokale maximum eller minimum rører x-aksen.  I skal altså finde x-værdierne for de lokale max/min. Kald dem x1 og x2. k'erne findes nu ved at sætte f(x1) = 0, og derefter ved at sætte f(x2) = 0. Håber det hjælper på forståelsen.

Vedhæftet fil:kurver.jpg

Skriv et svar til: Hjælp! Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.