Matematik
lille mat opgave
21. november 2004 af
katten16 (Slettet)
Hej er der en der kan forklare mig følgende opgave?:
Bestem f´(xo) når
f(x)=3x + 4 og xo=2
f(x)=34 og xo=-1
Takker:)
Bestem f´(xo) når
f(x)=3x + 4 og xo=2
f(x)=34 og xo=-1
Takker:)
Svar #1
21. november 2004 af nebis (Slettet)
Er du sikker på, der ikke er mere opgavetekst? Hvis der ikke er mere, må følgende så være løsningen:
x0 = 2
f(x) = 3x + 4 => f'(x) = 3 =>
f'(x0) = f'(2) = 3
f(x) = 34 => f'(x) = 0 =>
f'(x0) = f'(-1) = 0
x0 = 2
f(x) = 3x + 4 => f'(x) = 3 =>
f'(x0) = f'(2) = 3
f(x) = 34 => f'(x) = 0 =>
f'(x0) = f'(-1) = 0
Svar #2
21. november 2004 af katten16 (Slettet)
kan du ikke prøve at forklare hvordan du kommer fra et trin til et andet i nr.2??? er nemlig ik helt med på hvordan du får resultatet
Skriv et svar til: lille mat opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
