Matematik

Korrekt omskrivning?

13. april 2009 af shafh (Slettet)

Hej.

Er der nogen der kan tjekke efter om følgende omskrivning er korrekt gjort?

f=n/(2L)*√(F/U)                tager 2potens af begge sider for at ophæve kvadratrodstegnet

f2=(n/(2L))2*F/U              F/U er det samme som 1/U*F

f2=(n/(2L))2*1/U*F        Jeg dividerer med f på hver sider og rykker F uden for selve brøkstrejen

f=((n/(2L))2*1/U)/f*F

Betyder dette at f'(F)=((n/(2L))2*1/U)/f

???

Håber nogen kan hjælpe mig. Det ville være super dejligt. Er virkelig usikker på det er rigtigt. Min lommeregner siger nemlig noget andet som er underligt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er det, du ønsker at gøre?


Svar #2
13. april 2009 af shafh (Slettet)

Jer ønsker at skrive isolerer F som et produkt.

Grunden til det er at jeg har en (f,F)-graf og ønsker at finde dens hældning (ud fra formelen). Jeg håber meget at finde at grafen er lineær. Men det er den ikke.

Du skulle vel ikke vide hvad jeg skal gøre for at gøre den lineær. Lade x-aksen være 2x eller sådan noget?


Svar #3
13. april 2009 af shafh (Slettet)

Mente om den skulle være 2F eller sådan noget?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2009 af mathon

f2 = (n/(2L))2*F/U

F = (((2L)/n)2•U) • f2

F' = 2(((2L)/n)2•U)•f


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2009 af mathon

rettelse

F' = 2(((2L)/n)2•U)•f


Skriv et svar til: Korrekt omskrivning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.