Matematik

s udtrykt ved x

19. april 2009 af EmileHH (Slettet)

Hej, jeg har en opgave som jeg ikke helt ved, hvordan jeg skal gribe an.

Vedhæftet fil: 17 A.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af mathon

isoler h
og
indsæt i S-udtrykket

bestem S'(x)

optimer


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2009 af peter lind

Løs den første ligning med hensyn til h og sæt resultatet ind i den anden.


Svar #3
19. april 2009 af EmileHH (Slettet)

 Når jeg skal optimere, så skal jeg finde x-værdierne og de tilhørende y værdier, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2009 af peter lind

Du skal løse ligningen S'(x)=0.


Svar #5
19. april 2009 af EmileHH (Slettet)

Er det rigtigt indtil videre, hvis i da kan læse filen?:)


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. april 2009 af fogski (Slettet)

Hvor er filen?

Husk at lave monotoniforhold - det kan lærerne godt lide


Svar #7
19. april 2009 af EmileHH (Slettet)

Solve(1/3x^3+hx^2 = 100, h)

Men så giver den 1= (300)/x^3+hx^2), er det ike mærkeligt?


Svar #8
19. april 2009 af EmileHH (Slettet)

Den kan åbenbart ikke læse TI -interactive:)


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. april 2009 af peter lind

Den ligning burde du også kunne løse uden brug af hjælpemidler. Træk x3/3 over på højre side og divider med x2


Svar #10
19. april 2009 af EmileHH (Slettet)

 x^3/3? 


Skriv et svar til: s udtrykt ved x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.