Matematik
Længde af vektor b
24. november 2004 af
Moderatoren
Jeg skal beregne længden af vektor b:
(Alle bogstaver er vektorer)
(2a-b) * (a+b) = 45
længden af a = 6
a * b =-2
Nogen der kan hjælpe mig?
(Alle bogstaver er vektorer)
(2a-b) * (a+b) = 45
længden af a = 6
a * b =-2
Nogen der kan hjælpe mig?
Svar #1
24. november 2004 af Epsilon (Slettet)
Ja,
Skriv skalarproduktet (2a-b)(a+b) helt ud og brug, at |a| = 6 og a*b = -2. Så får du |b| serveret direkte.
//Singularity
Skriv skalarproduktet (2a-b)(a+b) helt ud og brug, at |a| = 6 og a*b = -2. Så får du |b| serveret direkte.
//Singularity
Skriv et svar til: Længde af vektor b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
