Matematik

løsning af formen f(x)=k?

21. april 2009 af mrsdarcy (Slettet)

Opgaverne hr kan umuligt være særligt svære, men er der nogen der kan hjælpe mig på vej, differentialligninger er IKKE min stærke side...:(  ?!

 Angiv en løsning af formen f(x)=k til nedenstående ligninger:

1) dy/dx=x*y      2)dy/dx=y-1/x+3


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2009 af ibibib (Slettet)

Når y=f(x)=k så er dy/dx=f '(x)=0. Indsæt i ligningerne og bestem k.

Mangler der en parentes i 2)?


Skriv et svar til: løsning af formen f(x)=k?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.