Matematik

hjælp det haster virkeligt

21. april 2009 af lahme (Slettet)

hvordan regner jeg det

6x + 3 = 45


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal gøre det samme på begge sider. Start med at trække 3 fra på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2009 af Lesya21 (Slettet)

6*7+3= 45 også en måde.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Det løser ikke ligningen forstået på den måde, at du ikke har isoleret x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2009 af TiiiA (Slettet)

x= 7!


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2009 af MathiasSkinnerup (Slettet)

 6x+3=45

6x+3-3=45-3

6x=42

6x/6=42/6

x=42/6

x=7


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.