Matematik

pl0x hlp me? fart + hastighed -> tid

22. april 2009 af Manoth (Slettet)

har et problem her.

jeg ved hvor langt denne mand skal køre og hvor hurtigt han kører, hvordan skal jeg regne tiden ud?

eksempel (strækning= 110, hastighed= 50 km/t)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2009 af mathon

t = s/v

t = (110 km)/(50 km/h) = 2,2 h = 2 h + 0,2 h

0,1 h = 6 minutter
0,2 h = 12 minutter

således haves
2,2 h = 2 timer 12 minutter


Svar #2
22. april 2009 af Manoth (Slettet)

thank you! :D

det var lige det jeg ledte efter! :DD


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2009 af SkatteFaderen (Slettet)

V = s / t omregnes til t = s / v.


Skriv et svar til: pl0x hlp me? fart + hastighed -> tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.