Fysik
er opgaven rigtig
24. november 2004 af
mariaklara (Slettet)
først vil jeg takke singularity for hjælp
også vil jeg spørg om denne opgave er rigtig:
et hår vokser 3,0 cm på to måneder.
bestem hårfarten i enhederne:m/s og km/h
- 0,03m/5040000s=5,95238*10^-9 m/s
_ 0,003km/1440h=0,083*10^-6 km/h
også vil jeg spørg om denne opgave er rigtig:
et hår vokser 3,0 cm på to måneder.
bestem hårfarten i enhederne:m/s og km/h
- 0,03m/5040000s=5,95238*10^-9 m/s
_ 0,003km/1440h=0,083*10^-6 km/h
Svar #1
24. november 2004 af Lurch (Slettet)
hvis vi siger at én måned er 30dage, så
1) ser vist ok ud. ved ikke hvar mange dage du har sat pr måned
0,03m/((30+30)*24*60*60)s=5,787*10^-9 m/s
2) ikke helt korrekt. Der går,
3cm/(100cm/m)=0,03m
0,03m/(1000m/km)=0,00003km
altså bliver det
0,00003km/1440h=2,083*10^-8 km/h
1) ser vist ok ud. ved ikke hvar mange dage du har sat pr måned
0,03m/((30+30)*24*60*60)s=5,787*10^-9 m/s
2) ikke helt korrekt. Der går,
3cm/(100cm/m)=0,03m
0,03m/(1000m/km)=0,00003km
altså bliver det
0,00003km/1440h=2,083*10^-8 km/h
Skriv et svar til: er opgaven rigtig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
