Fysik

hastighed

24. november 2004 af mariaklara (Slettet)
håber ikke jeg er for meget nu har skrevet to indlæg men det er fordi der er en rigtig god hjælp herind

så jeg vil lige hør om jeg har lavet denne opgave rigtig

et skib sejler med hastighed 14 km/h med kurs mod land, og skibet befinder sig 900 m fra land. er det muligt at nå i land i løbet af 4 min? eller skal skibets kaptajn øge hastigheden?

v=delta s/delta t

V= 14km/h/60min= 0,233

0,233 på et minut

0,233*4=0,93

men det er 0,9km skibet befinder sig fra land ....så skal han vel øge hastigheden en smule
har jeg ret

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2004 af Peden (Slettet)

Det kan jo nå i land, og så lidt til (30 meter) så det er ganske udemærket.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2004 af frodo (Slettet)

nej som peden siger, kommer han da i land, da han faktisk kan sejle 930m, og da er han for længst kommet i land.

Spørg endelig, opret bare kun en tråd om et emne, og da jeg ikke har set denne tråd før, er det selvf ganske i orden at du spørger igen. Det er jo det siden er til for.

Svar #3
24. november 2004 af mariaklara (Slettet)

jamen hvis jeg har flere spørgsmål skal det så være her igen...

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2004 af Epsilon (Slettet)

#3: Det, frodo mener, er at du kun skal oprette én tråd til et emne.

Hvis du har flere spørgsmål til denne tråd, så skriv dem herinde. Har du spørgsmål til en anden opgave eller et nyt emne, så er du velkommen til at oprette en ny tråd.

//Singularity

Skriv et svar til: hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.