Matematik

Eksponentiel Funktion - isoleret x

23. april 2009 af Woodfarmer (Slettet)

Hey.

Jeg står her og har et problem med en eksponentiel funktion, hvor jeg skal have isoleret x, og ville høre om der var nogen der kunne hjælpe mig med en formel?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2009 af dnadan (Slettet)

Se


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2009 af keg (Slettet)

y=b*ax

log y= logb + xloga

(logy - logb)/loga= x


Svar #3
23. april 2009 af Woodfarmer (Slettet)

Mange tak for hjælpen begge 2, i har reddet min berømte :)


Skriv et svar til: Eksponentiel Funktion - isoleret x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.