Matematik

Graf

25. april 2009 af BeautyGeek (Slettet)

y = 2,4657 * ln (x) - 6,2434

y = varighed af et dyk i min.

x = dykkedybden i m.

Jeg skal bestemme y ved et dyk på 300 m. og bestemme dykkedybden på 8 min.

Men hvordan solver jeg når jeg har 2 ubekendte >> ln (x) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2009 af kieslich (Slettet)

Først sætter du 300 ind på x' plads, og udregner y. iden anden kender du jo y=8 så du bruger :

solve(8=2,4657*ln(x)-6,2434,x)


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.