Matematik

bestem areal af M

26. april 2009 af Amandaskat (Slettet)

f(x)=x^2-10x+30

grafen for f, kordinatakserne og linjen med ligningen x=10 agrænser i første kvadrant en punktmængde M der har et areal...

Bestem arealet af M.

hey jeg kan som regel godt finde ud af dette, ved hjælp af det bestemte integrale, men jeg kan ikke finde ud af ,at forstå opg. hvad er kordinatakserne og linjen med ligningen x=10???

Er der nogen der måske kan visualisere det for mig med en tegning eller andre ord?

Eller bare give noget  hjælp

på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af Isomorphician

http://peecee.dk/upload/view/166941/sp.jpg

Koordinatakserne er hhv. x-aksen (førsteaksen) og y-aksen (andenaksen).


Skriv et svar til: bestem areal af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.