Matematik

Vektor: Koordinater parallelogram

26. april 2009 af IdaJen (Slettet)

 Håber nogen kan hjælpe:

I et parallelogram ABCD er de tre vinkelspidser A(6,-11), B(4,8) og C(-7,5). Bestem koordinatarne til D. Hvis vinkelspidserne navngives i rækkefølge er der kun én løsning. Der findes en løsning mere på problemet. Angiv også denne


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af peter lind

Tegn op. Det er noget af det vigtigste ved den slags opgaver. Jeg går ud fra at de er i rækkefølge. Så vi du se at vektor AD=BC og OD=OA+AD


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2009 af kieslich (Slettet)

Her er to

Vedhæftet fil:parallogrammer.doc

Svar #3
27. april 2009 af IdaJen (Slettet)

Findes der ikke en måde at beregne det på? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2009 af kieslich (Slettet)

Med vektorer: OD = OA +BC eller OD = OA +CB


Skriv et svar til: Vektor: Koordinater parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.