Matematik

ligning

26. april 2009 af signeth (Slettet)

hej alle.

hvordan løser jeg denne :S

3/x = 1/4


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af Isomorphician

gang med x på begge sider, for x ≠ 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2009 af mathon

3/x = 1/4   x ≠ 0        reciprokværdierne

x/3 = 4/1 = 4           multiplicer med 3

x = 12


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.