Matematik

y- værdien???

27. april 2009 af sissasine (Slettet)

Havde problemer med et stykke den anden dag!

f(x)= 100• 1,2x

g(x) = 700 • 0,8x

skal beregne koordinatsættene til skæringspunktet mellem grafen for f og g

en venlig sjæl fik lært mig at finde x :)

og jeg skulle nu sætte x ind i f(x)   eller g(x)

x=   4,7992

men hvordan sætte ind , er der en der vil skrive det på en linie så jeg kan se det

på forhånd tak for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2009 af klaverspiller (Slettet)

f(x) = 100 · 1,24,7992

Er det sådan noget, du leder efter?:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2009 af curlicue (Slettet)

det er lige meget om du sætter x ind i g(x) eller h(x) da det er skæringspunktet du skal finde skulle de to funktioner gerne give den samme y-værdi..

f(x)= 100• 1,2x = 100 · 1,24,7992 = 239,88

g(x) = 700 • 0,8x = 700 • 0,84,7992 = 239, 88

værsgo ;) !


Svar #3
27. april 2009 af sissasine (Slettet)

Kære i to tusind tak for hjælpen, havde tænkt at det var sådan, men nej troede det var anderledes.

Nu fatter jeg det :)  :)  skønt


Skriv et svar til: y- værdien???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.