Fysik

Omskrivning af enheder

27. april 2009 af nicholas89 (Slettet)

Hvordan omskriver jeg noget fra m3 til ml.

Altså jeg har 0,014752 m3 at noget stof - hvormange ml er det?

Tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: 1L = 1dm3, såvidt jeg husker.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2009 af mathon

(1 m)3 = (102 cm)3

1 m3 = 106 cm3 = 106 mL


Skriv et svar til: Omskrivning af enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.