Matematik

skæringspunktet mellem f og g

27. april 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Skal finde skæringspunktet mellem f og g

kan ikke huske hvad man skal næst ????? :/

f ( x) =60*1,4x  g (x)=100*0,4x

60 * 1,4x = 100 * 0,4x

60 * 1,4x / 60 = 100 * 0,4x /60

1,4x / 0,4 x= 100 *0,4x / (60 * 0,4x)

3,5x =1,66667

3,5x / 3,5 = 1,66667 / 3,5

x = 0,48
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2009 af NejTilSvampe

 du kan finde y hvis du har lyst eller du kan skrive punktet som  (0,48;f(0,48))


Skriv et svar til: skæringspunktet mellem f og g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.