Matematik

rettelse

28. april 2009 af biqqu (Slettet)

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080514_opgave_stx_081_matB.ashx

opgaven ligger på det ovenstående link

Opgave 1: 1. 9 og 2. x^2

Opgave 3:

f'(x)=3x^2+6x

f'(x)=0=3x^2+6x

x= 2 V x=0

f(2)=2^3-3*2^2+4=-8

f(0)=0^3-3*0^2+4=4

Opgave 3:

|BC|=12

Opgave 6:

a) Bestem vinklen D = 56,4427 grader

b) |BD|=8,602 og |AC|=5


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af NejTilSvampe

 
opg 3: du glemmer at skrive om det er max eller min punkter.


opg 6: b) jeg får |AC| til 6,2 kan du skrive mellemregningerne?


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. april 2009 af Isomorphician

3) f'(x) = 3x2 - 6x

6) Kig på figuren. |AB| = 5, derfor må |AC| være større end 5.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2009 af NejTilSvampe

 #2 - hehe godt set i opg. 3 xD


Svar #4
28. april 2009 af biqqu (Slettet)

#3 hvordan skal jeg skrive om det er max/min? .. og kigger lige på opgaverne igen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2009 af Isomorphician

#4 Tag nogle funktionsværdier på hver side af ekstremumspunktet og se om værdierne på hver side er større eller mindre end funktionsværdien i ekstremumspunktet.


Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.