Matematik

ligning

04. maj 2009 af jeya (Slettet)

hej :)

er der nogen, der ved, hvordan man løser denne ligning?

0=-sin(x)-cos(x)

jeg ved at der er to løsninger

på forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af Is this it? (Slettet)

Har du et interval du skal finde f(x)=0 indfor?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2009 af mathon

tan(x) = tan(xo+p*π) , p € {0,1} hvis x € [0;2π[

x = xo + 0*π = (3π/4)

x = (3π/4) + 1*π = (7π/4)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2009 af MN-P (Slettet)

0 =sinx-cosx    

cosx=sinx                + cosx på begge sider

1=tanx                    divider med  cosx                cosx forskellig fra 0

x=π/4+p*π              hvor p er et helt tal


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.