Almen studieforberedelse (AT)

Fokus i AT-fremlæggelse

04. maj 2009 af maria606 (Slettet)

Hej alle..

Så er det snart ved at være tid til AT igen, skønt! Jeg har lige et par spørgsmål angående fremlæggelsen i AT. Efter introduktion skal jeg forklare/uddybe nogle af mine problemstillinger..
jeg skriver om den spanske borgerkrig og Hemingways roman "For whom the bell tolls" (historie, engelsk) - jeg har arbejdet lidt med hvordan roman opfatter krigen, og hvilke alliancer der var under krigen.. Heraf kommer mit spørgsmål til jer: I uddybning af problemstillinger, kunne jeg så se på hvilken betydning kommunisterne havde under krigen og hvordan de fremstilles i romanen? - (har nemlig kun nævnt det med enkelte linjer i synopsen)...
Hvor meget skal jeg, i min fremlæggelse, forholde mig til min oprindelige problemformulering fra synopsen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2009 af Occulta (Slettet)

Du skal sørge for at konkludere på synopsens problemformulering. Det er tit smart simpelthen at STARTE sin eksamen med at ridse problemformulering og endelig konklusion op - for derefter at gå i dybden med "mellemregningerne". Og her må du gerne vægte andre aspekter, end du har gjort i synopsen.


Svar #2
07. maj 2009 af maria606 (Slettet)

Smart, smart.. så en logisk opgbygning ville være:

Intro - kort oprids af problemformulering og konklusion, herefter uddybning af evt. nyt stof - indsigt, metode, perspektivering til nutiden/andre problemer og sidst perspektivering til tidligere AT


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2009 af Occulta (Slettet)

Det ser i hvert fald ud som en god plan. I dialogen med lærer og censor kommer der sikkert en masse snak om metoder, fag og fakulteter - det plejer der.


Skriv et svar til: Fokus i AT-fremlæggelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.