Matematik
eksponentieltt aftagende diagram
28. november 2004 af
sunset (Slettet)
Hej
I en opgave står der at jeg skal beregne hvor mange procent kurven er faldet.
Kurven er eksponentielt aftagende (0
Den falder fra 70 cm til 40 cm.
Hvordan kan man beregne hvor meget den er faldet i procent?
Jeg har en idé, men ved ikke om den er rigtig:
100-(40*100)/70 = ca 43 %
Er det den rigtigt fremgangsmåde?
I en opgave står der at jeg skal beregne hvor mange procent kurven er faldet.
Kurven er eksponentielt aftagende (0
Den falder fra 70 cm til 40 cm.
Hvordan kan man beregne hvor meget den er faldet i procent?
Jeg har en idé, men ved ikke om den er rigtig:
100-(40*100)/70 = ca 43 %
Er det den rigtigt fremgangsmåde?
Svar #1
28. november 2004 af Epsilon (Slettet)
En kurve kan ikke være eksponentielt aftagende. Kurven må være grafen for en eksponentielt aftagende funktion, som antager værdierne 70cm og 40cm.
Ja - du har fat i det rigtige, men sætter parentesen forkert.
Den procentvise tilvækst (relative tilvækst) baseret på de to punkter er
(40-70)/70*100% = -42.85714....%
svarende til et fald på ca. 43%.
//Singularity
Ja - du har fat i det rigtige, men sætter parentesen forkert.
Den procentvise tilvækst (relative tilvækst) baseret på de to punkter er
(40-70)/70*100% = -42.85714....%
svarende til et fald på ca. 43%.
//Singularity
Skriv et svar til: eksponentieltt aftagende diagram
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
