Dansk

Kronik - 2009 eksamen vurdering

08. maj 2009 af Libnan (Slettet)

Hej, sandhedens time kronik, hvor der skulle redegøres for argumentationen også derefter diskuteres med inddragelse af en anden tekst.

Håber nogen kan vurdere den her er den :):

Vedhæftet fil: Dansk Eksamens stil 1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2009 af maria606 (Slettet)

uha, du brænder fingrene på nogle elementærer ting..
- du må IKKE skrive, tekst 1, tekst 2.. da det er meningen at en udefrastående kan læse din kronik uden at kende til oplægget.. der skulle have stået: "i en artikel, fra den... af..... skriver..."
- citater på 4-5 linjer er for lange, (synes jeg personligt), kortere citater viser evne til at se problemstillinger skarpt.
- med den nye skriftlige reform skal der ikke henvises til hvor man citerer fra..

Du skriver en fin kronik, men gode overvejelser, og fin redegørelse.. Gernemæssigt ligner det lidt et essay, og nogle af dine holdninger - (den med de 80% der deltager) er ikke skudsikker, da du ikke har belæg for at sige det.

Personligt ville jeg give den 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2009 af Sas! (Slettet)

Jeg er overordnet enig med maria606, jeg ville også give den 4, dog med pil ned.


Svar #3
09. maj 2009 af Libnan (Slettet)

Synes det er lidt hårdt, har besvaret opgaven som jeg skal og håbe da på et 7-tal, men er det tegnsætningen eller genrens misforståelse der ikke er god :s?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2009 af maria606 (Slettet)

du har svaret den fint. men det er smadder ærgeligt at du ikke formår at følge de generelle regler om skriftlig eksamen.. - de skal bare være i orden! (det er nok din største fejl i opgaven)
Det er jo så forskelligt hvad censor ligger vægt på, så det kan godt være du får syv. Det håber jeg da klart for dig ;) Al mulig held og lykke!
 


Svar #5
09. maj 2009 af Libnan (Slettet)

Ja håber da også det bedste synes jeg gjorde det bedste :). Vi har kun skrevet i de nye genre i 3.g, ellers i 1 og 2.g brugte vi den gamle reforms genre. Altså det med citater, har kun 2-3 stykker og vores lærer synes om det bare det er i redegørelsen og ikke i diskussionen, bare det ikker skrevet forkert og ligner noget falskt noget.

Det med tekst3 og 4, synes det er en meget lille detalje. Men hvad synes du om tegnsætningen de generelle fejl? Hvad er de generelle regler for skriftlig dansk :)?


Skriv et svar til: Kronik - 2009 eksamen vurdering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.