Matematik

bestem integralet

08. maj 2009 af biqqu (Slettet)

JEg skal bestemme integralet ∫(4x-x2) hvoraf [a;b]=[0;2] og give en GEOMETRISK fortolkning af resultatet.. Hvordan gør man det?

En anden opgave lyder: bestem integralet ∫x(3/4) hvoraf [a;b]=[0;2].. Nu da det er opløftet vagter det problemer. Jeg er kommet frem til F(x)=(4/7)x(7/4)

Indsætter jeg 2 ind: F(2)=(4/7)*2(7/4) går jeg i stå.. Søger efter en rigtig pædagoisk forklaring! Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

F(2)=(4/7)*2(7/4) ( fuldstændig korrekt- med mindre du go til at regne i hovedet :P ) 

forsøg at tegn din grafen for funktionen 4x-x^2 og skravér det område du finder arealet af :)  


Skriv et svar til: bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.