Matematik

Bestem stamfunktion

09. maj 2009 af CJN (Slettet)

f(x)=3ex+4

Opgaven lyder;

Bestem den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet (0,2)

Hmm... Jeg har fundet F(x) til f(x) men mangler bare at finde den pågældende k der gør det stemmer overens med punktet (0,2). Nogen der kan hjælpe?

F(x)= 3ex+4x + k

k= ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

du ved at stamfunktionen skal gå gennem (0,2). indsæt disse værdier og løs mht k

2= 3e^0+4*0 + k


Svar #2
09. maj 2009 af CJN (Slettet)

k= -1


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

yes sir


Svar #4
09. maj 2009 af CJN (Slettet)

thanks :-)


Skriv et svar til: Bestem stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.