Matematik
bestem integralet
Hejsa, jeg sider med et integralestykke uden hjælpemidler der længe har drillet mig.
stykket er opgave 4 i færdighedssættet fra maj eksamen 2008.
er der en der hjælpe med det stykke? problemet består hovedsageligt i at integrrerer det :S
Svar #1
10. maj 2009 af boxi (Slettet)
Glemte at vedhæfte opgavesættet ;)
her er det!
Svar #2
10. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)
Se i min formelsamling under integraler. http://peecee.dk/upload/view/169487
Svar #5
10. maj 2009 af mathon
sæt
u = x2 + 1 og dermed 2xdx = du
0∫12x /(x2+1)dx = 0∫11/(x2+1)(2xdx) = 1∫21/u*du = ln(2) - ln(1) = ln(2)
da u ≥ 1
Svar #6
10. maj 2009 af boxi (Slettet)
#5
sæt
u = x2 + 1 og dermed 2xdx = du
0∫12x /(x2+1)dx = 0∫11/(x2+1)(2xdx) = 1∫21/u*du = ln(2) - ln(1) = ln(2)
da u ≥ 1
hvor kommer 1∫2 fra, i anden sidste led?
Skriv et svar til: bestem integralet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
